Kredittkort til reiser

Reise

Et kredittkort kan brukes til mange andre ting enn bare å betale på tusenvis av butikker og nettbutikker. De fleste selskaper tilbyr nemlig også en rekke fordeler, rabatter og bonusordninger på deres kort. Og dette kan man utnytte til å spare mye penger.

Her ser vi på de beste kredittkort til reiser, så du kan spare mye penger på din neste ferie.

Beste kredittkort til reiser

Alle kredittkort har sine fordeler og ulemper, og det riktige valget avhenger derfor av dine behov. Derfor gjelder det om å sammenligne så mange muligheter som mulig for å finne det, som passer best for deg. Det kan være vanskelig å skape seg oversikt over markedet, fordi det finnes så mange selskaper. Men det vil vi gjerne hjelpe deg til. Derfor har vi samlet en liste over de kredittkort, som egner seg særlig bra til ferie og reise. Slik kan du raskere og enklere finne det beste kredittkort til reiser for deg.

  • Re:member: Gratis reise- og avbestillingsforsikring. Rabatter på kjøp innen fly, hotell, leiebil mm.
  • Bank Norwegian: Gebyrfritt kontantuttak og kortkjøp i utlandet. Gratis reise- og avbestillingsforsikring. Mulighet for å tjene opp poeng til bruk på fly.
  • Ikano: Rabatt på reiser og drivstoff. Gratis reise- og avbestillingsforsikring.
  • Komplett Bank: Bonus/cashback på forskjellige varekjøp og inkluderte forsikringer.

Det finnes altså en rekke forskjellige fordeler og rabatter hos selskapene. Les mer om de spesifikke avtaler på selskapenes egen nettsider for å finne den, som passer best for deg.

Du kan sammenligne kredittkort til reiser her.

Spar penger på din reise

Det finnes selvfølgelig andre muligheter å spare penger på enn ved å ha det riktige kredittkort. For eksempel kan du spare mye penger på å bestille din reise i god tid eller helt i siste sekund. Har du muligheten til å reise, når du vil (i løpet av en viss periode selvfølgelig), da kan du med fordel gjøre bruk av last-minute. Her kan du virkelig finne noen gode tilbud. I tillegg er det ofte mye billigere å reise uten for skoleferier og høytider, så forsøk å unngå disse perioder.

Noen ganger kan du finne ferien billigere ved å kjøpe fly og hotell selv. Så undersøk alltid flere muligheter, før du bestiller. Men de fleste reiseselskaper kan gi deg noen veldig gode tilbud, når du bestiller alt samlet. Skal dere reise en stor gruppe, da kan dere forsøke å ringe selskapet og spørre, om de kan gi et ekstra godt tilbud.

Populære destinasjoner

Er du fortsatt litt usikker på, hvor din neste skal være til? Da har vi et par forslag til deg. Vil du ha en billig ferie, og er du glad i den norske natur på vinteren, da kan vi anbefale norske skisteder som Trysil eller Geilo. Her er det alltid noe å gjøre for hele familien. Nordmenn har alltid vært glade i å reise til Spania, og spanske øyer som Mallorca eller Kanariøyene er også utrolig populære. Her får du nesten alltid fint vær og varme, uansett når på året, du reiser. I tillegg finnes det mange billige reiser til disse destinasjoner.

Er du til storby, da er USA et opplagt valg. San Francisco og New York legger seg helt øverst på listen over steder, vi nordmenn elsker å besøke. Og det er ikke uten grunn. Her er det alltid masse liv og energi, og du vil aldri kjede deg.